keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Jokipo-kauden avaustunnelmat Sapko-pelistä

Hiace kävi tsekkaamassa Mr. "I barf to the tires of hiace":n kanssa Jokipo-kauden avauksen Mehtimäellä Sapkoa eli "Paskoa" vastaan. Tunne oli taas hyvin kotoisa kun pärähdimme kylmään jäähalliin, tietysti rahvaan seisomapaikoille, joissa voi istua laillisesti. Hyvös-Laten tuttu ja rauhallinen selostajanääni toi hyvän mielen kuin raveissa konsanaan.


2 euron makkara.
Makkara oli toki testattava ennen peliä. Hinta järkyttävät 2 euroa, kun kerkisi kesällä jo unohtumaan miten kallista tämä 95% kasvistuote on. Joman peleissä oli sentään jotain 1,50 euroa muistaakseni. Makkaran laatu saattoi olla parantunut viime vuodesta. Ainakin Mr "Barf" näin aavisteli.


Eka erä. Jokipolle 1-0.
Ekassa erässä pelailtiin ja Jokipo johti nätisti 1-0. Muuta en muista. Ekalla erätauolla oli pakko testata pihalla oleva teltta, josta sai olutta. Nykyisin anniskelun hoitaa Kerubi jostain syystä. En tiiä yrittääkö ne saaha sinne hippiravintolaan aitoja jääkiekkojormia lauantaidiskoon heilumaan. Tai liekkö siinä pisnes taustalla, en tiiä kun en oo kauppatieteiden kaisteri.


6 eupoa.
 Olut oli hyvänmakuista tölkki-Karhua, mutta hinnoittelu oli kyllä otettu suoraan Harkimon oppikirjasta. Hinta yli euron per desi, joten jää siinä kulaukselle hintaa. Voi sulli kun on peleissä humaltuminenkin tehty nykyisin kalliiks ja vaikeeks. Ei ihme että jäähallissa on välillä hiljasta kun jampat nököttää suu kuivana puupenkeillä.

2.erä ja tylsistynyt järkkäri "duunissa" = katsoi peliä.

Tokassa erässä vähän tuli myllyn yritystä ja joku kävi jäähyllä. En muista paljo oli peli. Ehkä 2-1 jokipolle tai jotain.


Salaotos hinnoittelusta 2.erätauolla.


Toisella erätauolla iski salamajärkytys positiivisessa mielessä. Hyvösen Late kuulutti, että makkarat ovat 2 yhden hinnalla! Eli vaivaiset 1 eupo per kipale! Siitä mie ja Mr "Barf" vaan tiskille ja tuplanakit per jamppa. Voi ihanuutta....


Sausage. Double. Makkara. Tuplana.

3.erässä Jokipo vähän urpoili jäähyjen muodossa ja muutaman harhasyötön jälkeen tilanne oli 4-3 Paskolle. Savonlinnalaiset oopperaterot vei ottelun näillä numeroilla, joten tervemenoa vaan takaisin sinne sopraanosimojen kaupunkiin.

3.erä.

Kokonaisuutena Mestiskausi ja Jokipokausi on siis menestyksekkäästi avattu. Aiomme jatkaa kautta samoissa merkeissä. Sillä Jokipo on the one & bestest team for 4 evers!!

-Hiace & Mr. "Barfer of the hiacers"

1 kommentti:

Reteet ja asialliset kommentit ja perusteltu ritisointi otetaan mielellään vastaan! Asiattomat tai jotakin loukkaavat kommentit poistetaan heti ja tuikataan paskalootaan. Olkaa hyvä!