maanantai 19. maaliskuuta 2012

Mullets n' Bullets Spotifyssa ja iTunesissa

Tähänkö sitä ollaan tultu? Mihin on unohtunu c-kasetit ja vanha kunnon kopiointikulttuuri? Anyways, nyt Mullets n' Bulletsin "First Blood" levy löytyy Spotifysta ja iTunesista. Lisäsin tuohon vaan Spotifyn logon, koska että työ kuitenkaan iTunesista osta mitään, vaikka se on vitun kätevä. Kuka maksas vuonna 2012 musiikista? Kysymyksiä on enää pari:
1) Miks tuolla Spotify-logolla on suupielet alaspäin?
2) Miks iTunesissa levyn biisijärjestyst on päin halavattuu ku Spotifyssa se on kunnossa?
3) Miks myö maksetaan välittäjälle, että työ saatte kuunnella ilmasiks meijjän musiikkia Spotifyssa? (saadaan tietty jotain siitä ku kuuntelette, mut veikkaan ettei välittäjällemme tehtävä maksusumma ylity millään laskennon opilla.. Ei lyhyen eikä pitkän matikan.)
4) Miks mie listaan tässä kysymyksiä?
5) Miks työ ette oo jo kuuntelemassa tuota levyä Spotifyssa?

Sinne siis ja heti.

t: Hyytis

13 kommenttia:

  1. Eipä ole spotifyistä mitään iloa taas ihmisille jotka paskat nakkaa naamakirjasta.

    Perjantaina katsoin sivusilmällä "korkojen kera" ohjelmaa. Sielläkin kehoitettiin tutustumaan niitten facebook sivuihin, ihan pepusta kun normin kotisivut jää pois ja mennään vaan jonkun naamakirjan mukaan (kun ei vaan moniakaan kiinosta just facebook)...

    Sit jos upee facebook se onkin se ainoa missä juhla jatkuu niin monilta jää sitten juhlat väliin, mut niin makaa kun petaa sanoi Mustanaamio Dianalle pääkalloluolassa kun yllätti Devilin nuolemasta jotain mitä ite ois halunnut nuolla, mut kun piti mättää turpiin porukkaa hyvällä ja pahalla sormuksella niin ei enää aika riittänytkään siihen hommaan itellään...

    ilmeisesti oletuksella että kaikki siellä FB:ssä on ja kaikki sitä rakastaa, minä vitut nakaan koko naamakirjalla. Haista paska meininki, maaliman suurimpia kusetuksia ja ihmisten vedätyksiä koko hoito.

    Onneksi Mulletsit ei oo lähteny sille pelkälle naamakirja linjalle, vaan vaihtu omat kotisivut tänne blogiin, jotka tavallaan on taas uudet "kotisivut" ja vielä hiton hyvät sellaset!

    Ai niin lisää vaan poutkäästejä, niitä on niin rattoisaa kuunnella.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Mut Spotifyhynhän pääsee vaikkei ois facebookissa. Sepä sepös, nää on vähän just tällasia ja tuollasia toisinaan nää internettailut. Joo, oldschool kotisivut on sellasessa murroksessa, siisti nähä minkälaista on vaikkapa 10 vuoden päästä datailu. Kuoleeko Facebook niinkun tuntuu Myspace:lle käyvän. Palaako normit kotisivut? Uusia palveluita tulee varmasti, luulen mie. Pääasia, että jotain kautta tavottaa musiikin ystävät ja kylien miehet. Se on parasta miusta. Jos ei muuta niin ruvetaan kirjottelemaan toisillemme senssi-palstalle paikallislehteen!

    Kiitos Mnblogi-tykkäilystä Kytseliini! Ja Mnbodkastoksia tulossa varmasti lisää! Jihuu!

    Hyytis

    VastaaPoista
  3. No halvattu, mie en kai sit osaa käyttää vehkeitä.

    Ajelin tos spotifyn koneelle, ja sit ainoo miten sinne ois pässy sisään ois ollu facebookin kautta...
    Sit mie poistin koko homman kun en muuten sinne piässy.

    Tää tohelo ottais neuvoja vastaan kuinka se sit onnistuu ilman?

    Olipa Hyytis noppee kommentointi asiaan :).. siisttii!!

    Pääsiskö teille joskus vierailemaan sinne poutkäästiin? Näin niin kun pitkän ajan fanituntoja jne. mitä, missä, milloin ja minkä takia esim.

    Kraah.. mut on todella siistit nää blogijutskat, tää on ihan eri maalima.

    Miekin pysyn "housuissani" täällä, ei sitä mitä oli ennen siellä toisaalla. Ei enää kehtaa eikä huvita julistaa, ainoo oikee osoite on se hjyvä fiilis eikä turhan valistus joka ei kuulu itse asiaan.

    Hirmusen hyvää mieltä kaikille, mulla taas on sitä onneks kertynyt varastoon, et voin kyllä jakaa muillekkin.

    Och samma på svenska <-- no ehkä ei sittenkään, vaikka siistii että teillä on taas Lidstokissa keikkaa tulossa. Se on uppeeta!

    VastaaPoista
  4. Muuten, se Vettä Pitkin Viipurriin video löytyy teijän MySpace sivulta:
    http://www.myspace.com/mulletsnbullets/videos

    Muistatteko ies että teillä on sivut sielläkin :), on sinne ainakin viime vuonna kirjauduttu sissään.

    VastaaPoista
  5. Sieltähän se löytyy....lisäillään taas Youtubeen kunhan saahaan aikaseks!
    Ja kytsis Spotifyynhän pääsee kun meet http://www.spotify.com ja sieltä "Sign up". Sinne vaan syöttelet tiedot ja jos kysyy facebookista niin ei sitä tartte. Sit ohjelma koneelle, tunnukset sisään ja eikun kuunteleen. Muutakin ku mulletsia :) Palataan!

    -Hiace

    VastaaPoista
  6. Kiitos Hiace neuvosta!

    Täytyy kokkeilla uuvestaan kun aika antaa myöten.

    Ja Hyytikselle, se kakspuoleinen teippi oli aika makia juttu sinne karvanpoistoon sieltä persvaosta :D <-- viitaten poutkäästiin.

    VastaaPoista
  7. Ei sinne vissiin nykyään enää pääse kun naamakirjan tunnuksilla tai liittymällä naamakirjaan.
    Tontsi kävi kylässä ja me todettiin ainakin sillein asia. Otetaan kyllä neuvoja edelleenkin vastaan jos onnistuis muutenkin. Pikkasen hyvä paikka olis kyllä kuunnella musiikkia.

    Jos vaikka suoran linkin sais miten pääsee ilman facebookkia?

    VastaaPoista
  8. Joo, näin taitaakin olla. Tsekkasin asiaa ja ovat muuttanu tuota kirjautumista. Katoin myös onko mitään muuta keinoo rekisteröityä spotifyyn ja facebook-tunnukset on ainut vaihtoehto.

    Yks keino ois tosin tehä facebookiin sellanen tili, joka on täysin salainen ja tekee vaikka salanimellä. Sitten kun saa fb-tunnukset, niillä spotifyyn ja jättää fb-tunnuksen käyttämättä. Vähä paska homma.... -Hiace

    VastaaPoista
  9. Onhan se kakka juttu. Tuo facebook kun on periaatehomma, se on kerran nähty jo... ikävää että sinne yritetään kaikin keinon ahistaa.

    No onneks Mulletsit löytyy kotoo kaikki julkaisut + vähän muutakin matskua.

    Jätetään nuo spotify pelleilyt niille jotka kulkee laumassa vaikka suohon.

    Itseasiassa voiskin laitella vaikka Clinttiä soimaan heti, tännään muuten tullee: Hyvät Pahat ja Rumat töllöstä!

    Ja saunaankin kohta piäsee, eli kaikki on hyvin :).. Töttöröö!

    VastaaPoista
  10. Hei toverit! Tuli mieleen et oisko mahollista laittaa teijän piisit myös Soundcloudiin?

    Sinne ei tarvii ies liityä kenenkään, senkun lyö biisin tai bändin nimen niin johan löytyy ja sen kun rokki soimaan.

    Miekin voisin laitella vaikka ite, mut ei ilman lupia uskalla kun on teosto ym. hommat.

    Kannattaa kokeilla siellä cloudissa vaikka hakusanalla "suicide fanclub" niin hyvin toimii ;)...

    VastaaPoista
  11. Helou, soundcloudia ollaan kyllä harkittu. Mutta mielellään pistellään ite biisejä sinne jos pistetään. Nyt kun on levy-yhtiökuviot ym teostot niin pitää vähän miettiä enemmän mitä tekkee...

    Mutta on sitä elämää ilmanki spotifya, eikun saunaan ja pari ölssiä kainaloon :D
    -Hiace

    VastaaPoista
  12. Juu, mie en sekota soppaa, ite laitatte ainekset minne lystää (mie voin sit avustella linkitämällä teijän jutskia jokapaikkaan mihin vaan kerkijän ja hokasen).

    Mie lähinnä oottelen jottain uutta tuotantoo, kun ei tiiä mitä veijarit on taas keksiny. Tähän asti ainakin kaikki on ollu semmosta mukavan lupsakkaa meinikiä;)... jopa jopolla kuuhunkin ep vaikka ite sitä morkaattekin. Taittaa muuten löytyä 1 klp. Clinttiäkin ihan iskemätön kaappien kätköistä oman lätyn lisäks. Se on kohta sekin jo keräilyharvinaisuus.


    Öölit on kohta kainaloista nousussa nuppia kohti, joten nyt netti kiinni äkkiä... Odotellen sitä uutta poutkäästiä, ois muuten ehkä rapelossa kiva kuunnella sitä pitsa kädessä ja osa suussakin.

    VastaaPoista
  13. Kyllä näin on! Kaikki apu on tervetullutta, linkkejä vaan joka paikkaan ja sana leviimään, niinku tähänki asti.
    Uutta tuotantoo kehitellään....saa nähä mitä siitä syntyy. Levyt on muuten omalla tavallaan keräilyharvinaisuuksia, kun miullakaan ei oo Jopolla kuuhunia. Hävitin johonki :D
    -Hiace

    VastaaPoista

Reteet ja asialliset kommentit ja perusteltu ritisointi otetaan mielellään vastaan! Asiattomat tai jotakin loukkaavat kommentit poistetaan heti ja tuikataan paskalootaan. Olkaa hyvä!