sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

MnBodcast #5


Klikatkkaa Rampea ja Naukkista niin pääsette sivulle josta pääsette kuuntelemaan tosielämän Rampea (Hiace) ja Naukkista (Hyytis).

Kevädderveisin,
Hyytöläinen

P.S. Kytsis kysyi edellisen blogimerkinnän alla kysymyksen. Mie jostain syystä en pääse tästä vastaamaan miljoonista yrityksistäni huolimatta. Eli kiitos kohteliaisuudesta Kytseliini! "Vettä Pitkin Viipurriin" video on tosiaankin tulossa nettiin, mutta video on päässyt jo ensikaarteen ohi, mutta jumittui vesiesteeseen. Sitä rumblattiin jo kerran mut tehtiin joku moka niin ois tullu paskatasosena. Mut tovi vaan niin eiköhän se jonnekkin pärähä. Ehkäpä. Ilmotettaan sit. Tällä välin taputtakoon ihtteesä selkkään ne, jotka on ostanu meijjän loppuunmyydyn DVD:n. Se löyttyy sieltä. Oisko kantsinu, hä, oisko kantsinu? Kärvistelkööt ne joilla tätä tuotosta ei oo!

1 kommentti:

  1. Onpas kiva taputella selkään itteesä rapelossa ja kattella mulletsien DVD:tä, iltapalaksi sitten parran ajon jälkeen poutkäästiä parin tasottavan öölin kera.

    Hieno sunununtai ehtoo!

    VastaaPoista

Reteet ja asialliset kommentit ja perusteltu ritisointi otetaan mielellään vastaan! Asiattomat tai jotakin loukkaavat kommentit poistetaan heti ja tuikataan paskalootaan. Olkaa hyvä!